Skip to main content
Daglig renhold

Daglig renhold

Royal Renhold har faglig tung kompetanse og over 30 års erfaring innen renholdstjenester. Vi leverer daglig renhold av høy kvalitet til offentlige bygg og bedrifter i Oslo og omegn. Våre tjenester leveres med miljø og god dialog i fokus.

Hva er daglig renhold

Daglig renhold betyr ikke nødvendigvis at det vaskes hver dag, men det er klart at jo oftere det vaskes, jo renere vil det være til enhver tid. Hvor ofte vi kommer er avhengig av flere faktorer. Først og fremst kundens behov og ønsker - i tillegg avhenger det av type lokaler og årstid. 

Vi tilbyr rengjøring til faste tider, enten dere trenger det daglig, ukentlig, hver 14. dag eller månedlig. Sammen finner vi en plan som passer dere. 

Ved daglig renhold tilbyr vi også vårt lunsjkonsept - les mer her.

Hovedvekten av våre oppdrag går under daglig renhold og innebærer blant annet rengjøring av gulv, toalett, kjøkken, inventar, bord og overflater, andre berøringspunkter og støvsuging av tepper. Vi skifter også ut sanitærartikler.

Vi forstår at alle bedrifter og lokaler har ulike behov så vi tilpasser oss alltid etter dette. 

Fordeler med daglig renhold fra Royal Renhold

 • Profesjonelle renholdere

 • Tett oppfølging av kontaktperson

 • Miljømerket tjeneste og renholdsmidler

 • Kort responstid ved henvendelser

 • Rådgivning

 • Egne kundesider

Lurer du på hva det vil koste med daglig renhold for din bedrift? Vår priskalkulator kan gi deg et estimat basert på størrelse og frekvens. 

Hvorfor daglig renhold

Ønsker og forventer man at det skal være skinnende rent gjennom hele uken bør man ha renhold opptil flere ganger i løpet av en uke, eller til og med daglig ved behov. Ved daglig renhold fra Royal Renhold vil man virkelig merke effekten av å ha rene omgivelser, det gir både ansatte og besøkende en god opplevelse. 

En ren arbeidsplass øker trivselen og gir et bedre arbeidsmiljø både for ansatte og besøkende. 

For å opprettholde at arbeidsplassen er ren er det helt nødvendig med daglig renhold. I tillegg kan jevnlig fjerning av støv og skitt også forhindre og forebygge sykdom og generelt føre til bedre helse på arbeidsplassen. Et godt renhold gir et godt førsteinntrykk av din bedrift.

Miljøvennlig renhold

Det er viktig både for oss og våre kunder å ha et bærekraftig og miljøvennlig produkt. Vi leverer renholdstjenester som er miljøvennlige i alle ledd, og som bidrar til å skape et sunnere miljø både for ansatte og i lokalene vi jobber i.

Skånsomme rengjøringsmidler og mindre mengder av disse gir både miljømessige og økonomiske gevinster. Ved å ta bedre vare på overflatene og inventaret vil det også vare lengre.

Les mer om hvorfor vi er Best på miljø.

Best i bransjen på store bygg

Vi har både utstyr, erfaring og kompetanse med daglig renhold til store bygg. Mange av våre kunder har vi hatt i 10-20 år. Velger dere daglig renhold fra Royal Renhold kan dere være trygge på at jobben blir gjort ordentlig, uansett behov og størrelse på lokalet. 

Vi leverer daglig renhold i blant annet disse lokalene:

 • Fellesarealer
 • Kontorlokaler 
 • Kjøpesenter 
 • Sykehus 
 • Butikklokaler 
 • Skoler 
 • Restauranter 
 • Borettslag

God kommunikasjon med kunden

For at våre kunder skal slippe å bruke mye tid på oppfølging av renholdet holder vi faste dialogmøter. Alle kunder har sin egen faste kontaktperson som man kan kontakte ved behov. Vi er fleksible i henhold til hastebestillinger eller endringer og ønsker alltid å samarbeide med kunden for den beste løsningen. 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.