Skip to main content

Om oss

Royal Renhold ble stiftet i 1987, og vi har siden den gang utviklet oss til å bli en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo og omegn. Vi leverer renhold som er ledende i bransjen til bedrifter og institusjoner, noe som gjenspeiles i vårt fokus på miljø, våre gode dialog med kunden, samt vår faglige tunge kompetanse.

Velger du oss får du en seriøs og kortreist leverandør med faglig tyngde og høy servicegrad. Vi er opptatt av etterrettelighet og kompetanse i alle ledd. Som kunde av oss skal du føle deg sett og oppleve oss som tilgjengelige.

Familiebedrift

Royal Renhold er en familiebedrift med familieverdier. Familien jobber og er engasjerte i bedriften, og representerer et veldrevet familieselskap. I dag har vi 400 medarbeidere. Vi tar godt vare på våre medarbeidere gjennom ordentlig opplæring og gode vilkår. For oss er ordentlighet viktigere enn overskudd. 

Gjennom vårt eget Royal Akademiet får alle våre medarbeidere tilpasset opplæring. Alle går gjennom grunnkurset, slik at alle som representerer Royal Renhold holder samme standard og en gjennomgående felles arbeidsmetode. Dette sikrer kontinuitet og effektivitet for deg som kunde. 

Renholdstjenester til store bygg

Vi leverer en rekke renholdstjenester av høy kvalitet til offentlige bygg og bedrifter. Hovedvekten av våre oppdrag går under daglig renhold. Hos oss får du rengjøring til faste tider, enten dere trenger det daglig, ukentlig, hver 14. dag eller månedlig. Vi forstår at alle bedrifter og lokaler har ulike behov så vi tilpasser oss alltid etter dette.

Se en oversikt over alle våre tjenester her.

Våre kunder er utelukkende i det profesjonelle markedet, offentlig og privat. I lang tid har vi derfor kunnet optimalisere vår leveranse, rutiner og verktøy til dette markedet, og har spesialisert oss på store bygg.

Kompetanse og kvalitet

Med vår 30 års lange erfaring har vi opparbeidet oss faglig tung kompetanse. Vi er opptatt av kvalitet i det vi leverer, og søker alltid etter å være i forkant av utviklingen, til fordel for sluttproduktet du som kunde opplever. Det er våre kvaliteter som holder på kunder i år etter år. 

For oss er god kommunikasjon med våre kunder svært viktig. Våre kunder opplever oss som fleksible, vi svarer raskt på henvendelser og har eget kundesenter på nett. Vi gir både store og små kunder den samme kvaliteten på oppfølging og kommunikasjon.

Fokus på miljø

Royal Renhold er Miljøfyrtårn-bedrift og Svanemerket. Det er viktig for oss å være best på miljø og bærekraft i alle ledd. Våre renholdstjenester er gjennomgående miljøvennlige, noe som skaper et sunnere miljø både for ansatte og i lokalene hvor vi jobber. Våre sertifiseringer og vårt ansvar for bærekraftig og miljøvennlig drift gjør oss til en foretrukken leverandør.

Lurer du på hva Royal Renhold koster for din bedrift?

Prøv vår kalkulator og få et estimat. Vi kommer alltid på gratis befaring for å gi en korrekt pris.

Ønsker du renholdstjenester med høy kvalitet?