Skip to main content

Best på store bygg

Vår erfaring i over 30 år i bransjen har gitt oss det vi trenger for å kunne levere renholdstjenester som er best i bransjen på store bygg. Miljøvennlig renhold, god dialog og renholdere som kan faget sitt utgjør kvaliteten hos Royal Renhold. Det er det som gjør at vi beholder våre kunder i flere år.

Vi leverer daglig renhold og andre renholdstjenester til store bygg i Oslo og omegn. Vi er alltid ute etter nye utfordringer.

Eksperter på store bygg

Våre kunder er utelukkende i det profesjonelle markedet, offentlig og privat. I lang tid har vi derfor kunnet optimalisere vår leveranse, rutiner og verktøy til dette markedet, og har spesialisert oss på store bygg.

Vi har utstyret, kommunikasjonskanalene og et personale som er trygge på sitt arbeid - slik at du kan stole på at vi er et trygt valg. Hos oss får du en fast kontaktperson, jevnlig oppfølging og kundesenter på nett.

Vår kompetanse

Velger du Royal Renhold, velger du renholdere og ledelse som er oppriktig glad i faget, som er faglig dyktige og stolte av det vi leverer. Vi bygger kompetanse internt gjennom Royal Akademiet, og flere av våre renholdere har tatt fagbrevet gjennom programmet. Dette gjør at vi kan levere over forventninger for våre kunder. 

Våre medarbeidere gjennomgår opplæring i lokalene de skal arbeide i. Vi er svanemerket, miljøfyrtårn-bedrift og ISO 9001-sertifisert, noe som sikrer deg som kunde et høyt nivå på kvalitet.

Vi leverer renhold til store bygg som

  • Kontorbygg

  • Lager

  • Sykehus

  • Institusjoner

  • Kjøpesenter

  • Varehus

  • Skoler

Fokus på miljø

I enhver leveranse fra Royal Renhold vil du finne bevis på vårt fokus på miljø og bærekraft - fra hvilke renholdsmidler vi bruker, til elektriske kjøretøy. Våre strenge miljøtiltak holder oss oppdatert på den nyeste teknologien, og sørger for et sunt miljø både for lokalene og dine ansatte. Nye metoder for miljøvennlig renhold gir også økonomisk gevinst, i form av mindre bruk av kjemikalier og midler, samt mer skånsom behandling av ditt interiør.

Vi leverer høy kvalitet på renhold i store bygg - la oss bevise det.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.