Skip to main content

Faglig tung kompetanse

Vi er opptatt av kvalitet i det vi leverer. Du får en renholdsleverandør som er oppriktig glad i faget og som stiller med faglig tung kompetanse. Renhold fra Royal Renhold skal oppleves fremoverlent - med bruk av gode løsninger for både kunden og medarbeidere. Solide, trygge og profesjonelle.

Hos Royal Renhold får du

  • 30 års erfaring

  • ISO 9001-sertifisering

  • Faglig tyngde på alle nivå

  • Sterk oppfølging av ansatte

  • Gode og tunge referanser

Erfaring og kompetanse

Med 30 års erfaring har vi løst de fleste utfordringer og kan vise til flere store og tunge referanser. Selv om vi er veletablerte, er vi en dynamisk bedrift som alltid søker etter å være i forkant av utviklingen, både teknologisk og faglig, til fordel for sluttproduktet du som kunde opplever. Det er våre kvaliteter som holder på kunden. Royal Renhold er et trygt valg. 

Royal Renhold er sertifisert i henhold til ISO 9001, som omfatter blant annet kvalitetsledelse, kundebehandling, internopplæring, internrevisjon og ledelsesevaluering. Gjennom vår ISO-sertifisering har vi et svært bevisst forhold til vår utvikling og kundens krav til kvalitet. I tillegg kjører vi kurs i NS INSTA 800 nivå 2 fire til seks ganger per år på medarbeidernivå. Et titalls nøkkelpersoner hos oss er i tillegg personsertifisert på nivå 4.

Royal Akademiet

Vi er stolte over vårt eget opplærings- og utviklingsprogram Royal Akademiet, som sikrer at alle har samme kompetanse og gir en strømlinje i leveransene. Å videreutvikle og følge opp våre ansatte er en stor del av vår hverdag. Det gir deg en bedre opplevelse når alle som vasker dine lokaler har de samme rutinene og metodene, samt har en faglig trygghet i arbeidet som utføres. 

5 av våre 12 driftsledere kommer fra Akademiet, hvor man starter på det grunnleggende, og kan jobbe seg oppover gjennom moduler på høyere nivå. Driftslederne, som er kontaktsleddet mellom kunde, renholdere og ledelse, har derfor svært god kompetanse og erfaring i faget. Dette smitter også over på renholderne. Vi tror våre renholdere er over gjennomsnittet faglig dyktig. 

Vi er en pådriver for at flest mulig av våre renholdere skal få fagbrev som renholdsarbeider, noe de kan oppnå på høyeste modul i Royal Akademiet.

Hvorfor velge Royal Renhold

Tilgjengelighet og kapasitet er viktige faktorer når man velger renholdsleverandør. Våre driftsledere har dobbel kapasitet på kunder sammenlignet med våre konkurrenter, noe som gir oss en mulighet til tettere oppfølging og en nærhet til hele tjenesteleveransen fra start til slutt. 

Vi har alt på plass for å utføre royalt renhold for deg og din bedrift eller institusjon. Valget av oss skal være basert på seriøsitet, kvalitet og bærekraft. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Ta kontakt med oss for å få en rask og effektiv smittevask i dine lokaler!