Skip to main content

Familiebedrift med familieverdier

Royal Renhold ble stiftet i 1987 av Arne Jensen og har siden den gang utviklet seg til å bli en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo og omegn. I dag har vi rundt 400 medarbeidere. Eierne og ledelsen har likevel en nærhet til kundene våre konkurrenter ikke kan måle seg med. Hver kunde er viktig, små som store.

Familien jobber fremdeles og er engasjerte i bedriften, og representerer et veldrevet familieselskap. Royal Renhold er bygget på viktige og sunne familieverdier, noe som reflekteres i vår daglige drift. Vi er glad i kundene, medarbeiderne og faget. 

Tar godt vare på ansatte

Det er kort vei fra renholder til ledelse - noe vi er stolte av. Vi tar godt vare på våre ansatte gjennom ordentlig opplæring og gode vilkår. Alle våre medarbeidere har tariffavtale og en trygg arbeidsplass. For oss er ordentlighet viktigere enn overskudd. 

Alle som jobber i Royal Renhold er en del av familien. Denne tryggheten gjør at våre medarbeidere både har det bra på jobb, men også at de kan utvikle seg og stige i gradene innad i bedriften.

God opplæring

Gjennom vårt egenutviklede Royal Akademiet får alle våre medarbeidere tilpasset opplæring. Store kunder får fordelen av at ansatte får opplæring i lokalet de skal arbeide i. Alle går gjennom grunnkurset, slik at alle som representerer Royal Renhold holder samme standard og en gjennomgående felles arbeidsmetode. Dette sikrer kontinuitet og effektivitet for deg som kunde. 

Våre medarbeidere får tett oppfølging av driftslederne, som er bindeleddet mellom kunde og Royal Renhold. 

Kvalitet

Kvalitet handler ikke bare om at renholdet blir utført etter avtale, men også om helheten i leveransen. Du som kunde skal ikke bare oppleve vår bedrift som trygg, vi skal også være en kvalitetsleverandør. Dette synes vi henger sammen med våre familieverdier. 

Fra innsalg, til oppstart og gjennomføring - skal leveransen være bærekraftig, basert på kvalitet i alle steg, og med visshet om at renholderne får de tilleggene de skal ha. Det er ikke en selvfølge i vår bransje.

Velger du Royal Renhold, får du en trygg og god partner.