Skip to main content

God kommunikasjon

Gjennom våre dyktige og dedikerte medarbeidere ønsker vi å tilby våre kunder en høyere grad av kundeservice enn de forventer. Royal Renhold er svært fleksible, vi svarer raskt på henvendelser og har eget kundesenter på nett. Vi skal være til nytte for kunden.

Fast kontaktperson

Som kunde hos Royal Renhold har du én fast kontaktperson du forholder deg til. Det er våre mellomledere, også kalt driftsledere, som er bindeleddet mellom kunde, renholdere og ledelsen. Vi er utrolig stolte over den faglige tyngden våre driftsledere innehar, og hvordan de samarbeider mot de beste kundeløsningene.

Våre driftsledere har færre kunder enn mange av våre konkurrenter, noe som gjenspeiles i den gode oppfølgingen og kommunikasjonen du vil oppleve med oss. 

Kundesenter på nett

I vårt kundesenter på nett kan du administrere ditt renhold, bestille hasteoppdrag, gi tilbakemeldinger og enkelt få tak i din kontaktperson. Vi utfører jevnlig kundeundersøkelser og tar raskt tak i problemer eller utfordringer. Våre kunder sier de sparer mye tid med kundesenteret på nett. 

Fleksibilitet

Som en av få i bransjen har vi en egen avdeling for spesialrenhold som tar av seg alt av ad hoc-arbeid. Avdelingen har to ledere og er svært faglig dyktig. De tar seg av alt du ønsker av renhold som ikke inngår i det faste renholdet. Det kan være en grundig rens av stoler eller tepper, og gjøres ofte på kveld eller helg.

Avdelingen gjør at vi raskt kan stille på andre typer oppdrag og levere en fleksibel tjeneste til deg. 

God kommunikasjon

Hos oss får både store og små kunder samme kvaliteten på oppfølging og kommunikasjon. Vi vet at god dialog mellom deg og din kontaktperson gir et fruktbart og nyttig samarbeid. Jevnlig oppfølging gjør at vi raskt fanger opp problemer eller kan gjøre endringer i renholdsleveransen. Vi omstiller oss raskt.

Ta kontakt i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe din bedrift.