Skip to main content
Gulvbehandling

Gulvbehandling

Royal Renhold utfører gulvbehandling for bedrifter og offentlige bygg i Oslo og omegn. Gulvbehandling er en viktig del av renholdet og bør utføres med jevne mellomrom. Vi har utstyr og kompetanse for å behandle alle typer gulv. 

Viktig med jevnlig gulvbehandling

Gulv er vanligvis det som får mest belastning og slitasje. Det nordiske klimaet er også med på å gi gulv en tøff påkjenning gjennom de forskjellige årstidene. På grunn av eksponering for salt, vann, kulde og varme bør gulvene behandles jevnlig. Utsetter man gulvbehandling for lenge kan det fort bli dyrt, og kostnadene kan bli mangedoblet. 

Hvorfor Royal Renhold

  • Profesjonell renholder

  • Tett oppfølging av kontaktperson

  • Miljømerkede renholdsmidler

  • Kort responstid ved henvendelser

  • Rådgivning

Hva inneholder gulvbehandling

Vi tilbyr behandling av alle typer gulv for bedrifter og offentlige bygg. Dette inkluderer polering, oppskuring, boning, rensing, sliping, oljing og diamantbehandling av stein. Vi anbefaler at gulvbehandling utføres jevnlig da et godt og riktig vedlikeholdt gulv fører til bedre sliteevne og lengre levetid.

Riktig og miljøvennlig utstyr

Ulike gulv trenger ulik type behandling. Derfor har vi moderne maskiner som kan rense, polere, skure, bone, olje og vedlikeholde alle typer gulv.

Royal Renhold er Svanemerket og Miljøfyrtårn, noe som betyr at vi bruker miljømerkede midler og utstyr ved utføring av alle våre tjenester, også gulvbehandling. Ved bruk av elektriske maskiner og miljøvennlige rengjøringsmidler kan vi love deg en skånsom behandling av ditt gulv.

Gulvbehandling tilpasset ditt behov

Vi i Royal Renhold ønsker alltid å samarbeide med kunden for den beste løsningen. Vi kommer gjerne på befaring for å finne ut av deres behov og gi dere den rette rådgivningen når det kommer til valg av gulvbehandling og hyppighet.  

Gulvbehandling kan også gjøres sammen med hovedrengjøring. Sammen kommer vi frem til en passende løsning.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.