Skip to main content
Helseinstitusjoner

Helseinstitusjoner

Royal Renhold leverer spesialrenhold til helseinstitusjoner som sykehus, legekontor, tannleger osv i Oslo og omegn. De bransjespesifikke kravene møter vi gjennom kursing av ansatte, god opplæring i lokalet og jevnlige oppdateringer i sertifiseringer. 

Hvorfor Royal Renhold

Hos Royal Renhold får du renholdere som kan kommunisere godt, tett oppfølging fra kontaktperson og den riktige kompetansen. Våre renholdere holder et høyt faglig nivå, og gjennomfører blant annet flere ganger i året kurs i NS INSTA 800. I tillegg er vi ISO 9001-sertifisert, Svanemerket og Miljøfyrtårn-sertifisert.

Renhold på helseinstitusjoner

Helseinstitusjoner har som regel egne kravspesifikke elementer vi trenger å ta hensyn til. Etter en befaring kan vi opprette en renholdsplan som er skreddersydd dine lokaler og behov. Vi kan utføre alt fra vask av gulv og toaletter, til vask av medisinsk utstyr, tastatur og alle kontaktpunkter. 

Renholderne som skal jobbe for deg får opplæring i dine lokaler. Du har faste, pålitelige og dyktige renholdere som har spesialkompetanse for renhold på helseinstitusjoner. Alle renholderne går i tillegg gjennom vårt eget opplærings- og utviklingsprogram Royal Akademiet. Dette sørger for at alle våre ansatte arbeider med de samme verdiene og prosedyrene, og er faglig trygge i arbeidet.

Du vil få en egen, fast kontaktperson som gir deg tett oppfølging i form av jevnlige statusmøter og kundeundersøkelser. I kundesenteret på nett kan du enkelt administrere ditt renhold, bestille hasteoppdrag eller gi andre tilbakemeldinger. Vår raske responstid og fleksibilitet er for mange en viktig faktor når de velger Royal Renhold som renholdsleverandør.

Smitteforebyggende renhold

Faren for smittespredning er stor i sykehjem og sykehus hvor mange bor og arbeider tett, og spesielt om beboerne kan ha vanskeligheter med å følge anbefalt håndhygiene og andre smitteverntiltak. Riktig og hyppig renhold er et helt nødvendig grep for å beskytte både ansatte beboere/pasienter for smitte.

Vi har full kontroll på renhold av sterile og ikke sterile soner, og tilpasser oss dine krav og ønsker. I helsesektoren er det bransjestandarder som må følges, disse er vi svært godt kjent med og kan møte alle dine behov.

Våre kunder er utelukkende i det profesjonelle markedet, offentlig og privat. I lang tid har vi derfor kunne optimalisere vår leveranse, rutiner og verktøy til denne typen kunder, og har spesialisert oss på store bygg. Les mer om dette her.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med.