Skip to main content
Hovedrengjøring

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en grundig rengjøring av de områdene dere ønsker, både de som blir vasket jevnlig og de områdene som ikke inngår i den faste renholdsplanen. Royal Renhold leverer hovedrengjøring til offentlige bygg og bedrifter i Oslo og omegn. Vi bruker utstyr og produkter som er skånsomme og miljøvennlige, men likevel effektive.

Hvorfor hovedrengjøring fra Royal Renhold

 • Profesjonelt renhold

 • Tett oppfølging av fast kontaktperson

 • Miljømerkede renholdsmidler

 • Kort responstid ved henvendelser

 • Rådgivning

 • Gode referanser

Dette inneholder hovedrengjøring

Mens daglig renhold fokuserer på områdene som er mest belastet for skitt, støv og bakterier, vil en hovedrengjøring gi en fullstendig rengjøring av alle overflater. Det inkluderer gjerne vegger, tak, ventiler, vinduspuss, dørkarmer, radiatorer, lister og innvendig kjøkken - alt etter avtale med deg. Vi kan også avslutte med gulvbehandling.

Få det skikkelig rent

Hovedrengjøring anbefales spesielt i lokaler hvor de ansatte oppholder seg mye. En hovedrengjøring er positivt for inneklimaet og gir lokalene et utseendemessig løft. Våre renholdstjenester kan om ønskelig utføres utenom vanlig arbeidstid, for eksempel på natt eller helg.

Hvor ofte man bør ta en hovedrengjøring varierer, men en til flere ganger i året er å anbefale. Her vil vi komme med råd basert på vår erfaring, samt med hensyn til hvor mye området blir brukt, hva det blir brukt til, og hvor fort området skitnes til. 

Vi tilbyr gratis befaring for å legge en renholdsplan for både hovedrengjøring og regelmessig renhold. Regelmessig renhold kan tilpasses slik at hovedrengjøring kan utføres sjeldnere.

Les mer om daglig renhold her.

Hovedrengjøring i store bygg

Royal Renhold utfører hovedrengjøring tilpasset den enkelte kunde, og anser oss som særlig kvalifiserte til å håndtere store bygg. Vi har over 30 års erfaring og flere tunge referanser å vise til. Daglig leverer vi renhold til bedrifter og institusjoner, blant annet i bygg som:

 • Kontorbygg
 • Sykehus
 • Kjøpesentre
 • Butikklokaler
 • Lager

Hos oss får du en fast kontaktperson som sammen med deg finner den optimale løsningen for dine lokaler. Vi har eget kundesenter på nett, og svarer raskt på henvendelser. God dialog med kunden er svært viktig for oss, og er noe av det som gjør at vi beholder kunder i år etter år.

Miljøvennlig renhold

Vi ønsker å være Norges mest miljøvennlige leverandør av renholdstjenester. Dette gjennomfører vi i alle ledd - fra skånsomme rengjøringsmidler til elektriske kjøretøy. Vi ble i 2009 svanemerket bedrift, noe som betyr at vi bruker svanemerket på alle våre rengjøringstjenester, også for hovedrengjøring. Vi er Miljøfyrtårnbedrift og oppfyller definerte bransjekrav for renhold.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring hvor vi kan presentere våre tjenester og finne en god løsning for deg.