Skip to main content
Hygieneartikler

Hygieneartikler

Royal Renhold leverer hygieneartikler til bedrifter og offentlig bygg i Oslo og omegn. Våre ansatte sørger for å bestille nye varer før det går tomt hos din bedrift, slik at hygieneartikler alltid er tilgjengelig hos deg. 

God på pris

Vi handler inn store kvanta av forbruksmateriell som toalettpapir, tørkepapir, håndsåpe og desinfeksjonsmiddel hvert år, og kan derfor tilby svært gunstige priser til våre kunder. Vi bruker kjente merker, men kan skaffe alle typer varianter gjennom våre kontakter. 

Våre renholdere og driftsledere har til enhver tid god oversikt over din beholdning på hygieneartikler. Dermed blir det bestilt opp mer når behovet melder seg. Du som kunde trenger ikke å tenke på bestillinger når dette går av seg selv, noe som reduserer administrativt arbeid.

Produkter

På en arbeidsplass eller i offentlig bygg er det mange fordeler ved fastmonterte dispensere, samt praktiske bindbeholdere, luftfriskere m.m. Vi tilbyr komplette og skreddersydde løsninger for alle typer bygg og bedrifter. 

Tilgang på hygieneartikler er spesielt viktig for god håndhygiene. Vi har mange løsninger for hånddesinfisering som er både standard eller berøringsfri.

Royal Renhold tar seg av hygienen hos vår kunder. Som kunde trenger du ikke å tenke på noe, vi har oversikten og sørger for at du alltid har det du trenger.

Ta kontakt med oss for renhold og hygieneartikler på din arbeidsplass.