Skip to main content

Kontorvask

Vi leverer kontorvask til bedrifter i Oslo og omegn med et høyt nivå på det faglige, kvalitet og miljø. Vårt renhold er skreddersydd ditt lokale og dine behov - vi finner den beste løsningen ved befaring hos deg. Renholderne våre har et høyt faglig nivå og yter god service - vi tar den lille flekken på kjøkkenskapet selv om det ikke stod på planen for i dag.

Daglig kontorvask

Vi hjelper deg med å gå gjennom kontorlokalene og finne de riktige behovene for deg, slik at du får en pris basert på riktig grunnlag. Noen behøver renhold hver dag, andre én til to ganger i uken, eller sjeldnere. Ved kontorvask tar vi som regel også støvtørking av PC-skjermer, annet elektrisk utstyr og kontorpulter.

Hvor ofte, og hva som skal rengjøres finner vi ut sammen med deg, og vi gir deg våre anbefalinger basert på vår erfaring. Våre renholdere kan komme til deg både morgen og kveld, men opplever at renhold på dagtid fungerer svært godt. Da kan vi også gjøre lunsjen enklere for deg. Les om vårt lunsjkonsept her (link).

Et sunnere arbeidsmiljø

Et rent og sunt inneklima har stor betydning for dine medarbeidere. I tillegg til at fast renhold og fjerning av støv og skitt skaper rene omgivelser, kan det også forhindre og forebygge sykdom og gi bedre produktivitet. Rene og velluktende kontorer vil gi dine ansatte bedre trivsel og en lettere arbeidsdag. For å opprettholde dette er det viktig med fast kontorrenhold.

Kontorvask består av

Kontorrenhold kan inneholde alt du ønsker innenfor renhold og vedlikehold av lokaler, og kan omfatte:

  • Rengjøring av gulv

  • Rengjøring av toalett og bad - vaske speil, fliser, toaletter og vask

  • Rengjøre kjøkken - kjøkkenfronter, benkeplate og rydding

  • Bord og overflater

  • Støvsuging av tepper og myke møbler

  • Rengjøring av typiske berøringspunkter

  • Bytte ut sanitærartikler

  • Tørke støv på møbler, vinduskarmer, radiatorer, lysbrytere, PC-skjermer, tastatur etc

  • Tømme søppelbøtter

Best på store bygg

Vi har i over 30 år vært spesialisert på store bygg, og har gode rutiner, kommunikasjonskanaler og metoder for å ta vare på ditt kontor. Du får en fast kontaktperson som følger både deg og renholderne tett opp, samt at du får tilgang på vårt kundesenter på nett. 

Med kontorvask fra Royal Renhold holder vi det riktige utstyret og midlene, og du slipper å tenke på dette. Våre renholdere holder et høyt faglig nivå og arbeider med HMS og miljø godt integrert. Vi er godkjent renholdsbedrift og har flere kvalitetssertifiseringer (link).

Kontorrenhold med miljøfokus

For kunder som er opptatt av bærekraft og miljø, kan vi fortelle at vi er både Svanemerket og Miljøfyrtårnbedrift. Vårt miljøfokus skinner gjennom i våre leveranser, og omfatter alt fra rene produkter og miljøsparende metoder, til godt arbeidsmiljø for våre renholdere. Du kan være trygg på at Royal Renhold er et godt valg, og vi kan dokumentere alle våre miljøtiltak.

Ta kontakt for renhold i dine kontorlokaler. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.