Skip to main content
Smitterenhold

Smitterenhold

Har du behov for utvidet renhold eller smittevask? Smitterenhold utføres i lokaler som har hatt smitte, og har andre krav til verneutstyr og midler enn vanlig renhold. Royal Renhold har lang erfaring på dette feltet og utfører smittevask profesjonelt, effektivt og korrekt i lokaler i Oslo og omegn.

Ofte vil det haste å fjerne smitten slik at nedetiden på lokalet er kortest mulig. Vi har rask responstid og et eget team som arbeider med slike oppdrag. Vi bruker kun godkjent verneutstyr og rengjørings- og desinfeksjonsmidler.

Smitterenhold prosedyrer

Har en ansatt eller besøkende hos deg fått påvist smitte av koronaviruset (COVID-19, corona virus disease), salmonella, legionella eller andre smittekilder behøver du smitterenhold for å desinfisere lokalet og hindre videre smitte. 

Vi desinfiserer og vasker alle typer bygg, kontorer, butikker, sykehus, helse- og omsorgsbygg etter smitte. Vårt personell har spesialkompetanse på smitterenhold og har alt nødvendig utstyr. Smittevasken blir gjennomført etter strenge krav og følger forskjellige prosedyrer etter hvilket inventar og flate som skal desinfiseres. Renholderne vår får egen opplæring innen smitterenhold som alltid er oppdatert til dagens krav. 

Det stilles mange krav til både rekkefølge av påkledning, hvordan og hvor man skal deponere kluter og midler, med mer. Dette har vi full kontroll på. Våre rutiner og erfaring sikrer tryggheten til dine ansatte, som etterpå kan gå på jobb med sikkerhet om at smitten er fjernet. 

Smitterenhold fra Royal Renhold gir deg

  • Renholdere med egen opplæring innen smitterenhold

  • Sertifisert og godkjent utstyr

  • Rask responstid

Smittevask ved smitte

En smittevask er ikke forebyggende, men skjer etter et smitteutbrudd. Det er derfor en tjeneste de færreste håper på å måtte bestille. Et godt forebyggende tiltak er hyppigere fast renhold med godt renhold av berøringspunkter og overflater. Vi benytter sertifisert antibakterielt rengjøringsmiddel på områder som berøres spesielt ofte, som dørhåndtak, lysbrytere, bord osv.

Les mer om daglig renhold her.

Ta kontakt med oss for å få en rask og effektiv smittevask i dine lokaler.