Skip to main content
Tepperens

Tepperens

Støvsuging av tepper er en viktig del av det regelmessige renholdet. I tillegg bør man utføre en dypere tepperens årlig for å fjerne skitt og bakterier som ikke forsvinner ved støvsuging. Royal Renhold leverer tepperens til både bedrifter og offentlige bygg i Oslo og omegn.

Jevnlig tepperens gir bedre inneklima

Teppebelagte gulv er en samleplass for bakterier, støv, partikler og allergener som for eksempel pollen og dyreflass. De suger også til seg kjemiske stoffer som kan gi vond lukt i rommet. Derfor er jevnlig støvsuging og tepperens nødvendig for å forhindre at det gror uønskede mikroorganismer i teppet som over tid vil gi dårligere inneklima på arbeidsplassen.

Sørger du for hyppig støvsuging av teppet vil det også forlenge levetiden. Royal Renhold tilbyr støvsuging i vår avtale om Daglig Renhold. Les mer om Daglig Renhold her.

Dypere rens

De fleste teppeforhandlere anbefaler at man tar en en dypere rens av teppet en gang i året. Dette vil fjerne støv og bakterier som har samlet seg i teppets fibre som ikke forsvinner ved vanlig støvsuging.

Teppebelagt gulv i områder med mye trafikk trenger hyppigere og grundigere rengjøring enn tepper i områder med mindre trafikk og slitasje. For eksempel bør tepper i inngangsparti og ved heiser renses oftere. Her samler det seg ekstra mye skitt, støv og fuktighet. Spesielt på vinteren eller når det er vått ute og folk tørker av seg på teppet i inngangen. 

Med tepperens fra Royal Renhold får du grundig og jevnlig vedlikeholdte tepper som holder seg lengre og bidrar til et bedre inneklima. 

Hvorfor tepperens fra Royal Renhold

Royal Renhold har profesjonalitet og miljø i fokus. Vi bruker moderne og elektriske maskiner som effektivt fjerner skitt og smuss på alle typer tekstiler. I tillegg setter vi god kommunikasjon med kunden svært høyt, og sørger alltid for å finne den beste løsningen basert på ditt behov, enten du trenger grundig tepperens en gang i året, eller oftere. 

Velger du tepperens fra Royal Renhold får du blant disse fordelene: profesjonell renholder, tett oppfølging av kontaktperson, miljømerkede renholdsmidler, kort responstid ved henvendelser og personlig rådgivning.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring så finner vi sammen en løsning som passer deg.