Skip to main content
Vinduspuss

Vinduspuss

Vi i Royal Renhold har en fast stab med erfarne vinduspussere som utfører alt fra store og komplekse jobber til mindre jobber i kontorbygg. Vi leverer vinduspuss til bedrifter og offentlige bygg i Oslo og omegn.

Periodisk vinduspuss

Royal Renhold leverer vinduspuss av høy kvalitet. Våre erfarne vinduspussere sørger for å gjøre vinduene rene og flekkfrie på en faglig riktig måte. Sur nedbør, forurensning, støv og smuss gjør at vinduene ser skitne ut og kan skape problemer over tid. Jo lengre dette får ligge på vinduet, jo vanskeligere og dyrere blir det å fjerne. 

Derfor anbefaler vi periodisk vinduspuss der tidspunkt og pris er forhåndsavtalt. Dermed trenger dere heller ikke å tenke på bestilling hver gang. Hvor ofte vinduspuss skal utføres finner vi ut av sammen basert på deres behov, slik at dere har rene karmer og vinduer både sommer og vinter. 

Fordeler med vinduspuss fra Royal Renhold

  • Profesjonell renholder 

  • Tett oppfølging av kontaktperson

  • Riktig renholdsmidler

  • Kort responstid ved henvendelser

  • Rådgivning

Vi utfører også vinduspuss på vinduer hvor det er vanskelig å komme til på. Bare gi oss beskjed på forhånd så kan vi stille med lift og annet nødvendig utstyr. Våre vinduspussere har god erfaring og opplæring i å jobbe i høyden.

Egen kontaktperson

God dialog med kunden er svært viktig for oss. Derfor får du en fast kontaktperson som hjelper deg å finne den beste løsningen for dine lokaler. I tillegg vi har eget kundesenter på nett, og svarer raskt på henvendelser.

Vi ønsker å finne den optimale løsningen slik at du får vinduspuss som er tilpasset din bedrifts behov. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.